Τα καταστήματα 4all στην πρώτη θέση επιλογής Franchise!

Συντάκτης: Share:
Τα καταστήματα 4all στην πρώτη θέση επιλογής Franchise!

7YEARS4ALL – ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΕΠΙΛΟΓΗ FRANCHISE ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ 4ALL

Τα καταστήματα 4all αποτελούν πλέον την πιο αναγνωρίσιμη αλυσίδα στα ματιά των καταναλωτών στην κατηγορία των καταστημάτων ψιλικών/καφέ και είναι γεγονός, πως οι συνεργάτες Franchisee μας, ενώ επιχειρούν με το minimum δυνατό ρίσκο, η επιχειρηματική ανταπόδοση υπερβαίνει τις όποιες προσδοκίες..

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η αυξανόμενη επιθυμία επένδυσης στην ταμπέλα 4all, αλλά δεν μας εκπλήσσει γιατί αυτός ήταν και συνεχίζει να είναι και ο στόχος. Ανέκαθεν και αποδεδειγμένα, στοχεύαμε στην συνεχή ανάπτυξη με κύριο γνώμονα την επιτυχία των συνεργατών μας. Μετά από 7 χρόνια στην αγορά και μετρώντας 61 καταστήματα σήμερα, δηλώνουμε περισσότερο έτοιμοι από ποτέ για μεγαλύτερα βήματα υποστήριξης, επιβράβευσης και κερδοφορίας προς τους συνεργάτες μας.

Η ταμπέλα 4all προσφέρει ήδη πολλά πράγματα στον συνεργάτη-Franchisee. Μεταξύ αυτών είναι και οι ολοένα και καλύτερες συμφωνίες αγορών, η συνεχής εκπαίδευση προς όλα τα μέλη, κ.α.  Ο χρόνος απόσβεσης της επένδυσης σε ένα κατάστημα 4all, θεωρείται από τους πιο ρεαλιστικούς και αποδοτικούς στην σημερινή αγορά των λιανικών πωλήσεων.

Παράλληλα, έχουμε καταφέρει να σχεδιάσουμε ένα εξαιρετικό μηχανογραφικό σύστημα λειτουργίας του καταστήματος με πληθώρα στατιστικών στοιχείων και είμαστε η μονή εταιρία που βρίσκεται διπλά στον συνεργάτη για οποιοδήποτε πρόβλημα συναντήσει, σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας και όχι μόνο για το διάστημα της έναρξης της.

Παρόλα αυτά η συνεχής έρευνα, η ασταμάτητη ανάλυση των δεδομένων, ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας και φυσικά η υλοποίηση αυτού,  σηματοδοτούν τις όποιες εξελίξεις και θέτουν τους νέους στόχους για εμάς εξασφαλίζοντας την συνέχεια στην σταθερή και επιτυχημένη πορεία, τόσο ενός καταστήματος 4all ξεχωριστά, όσο και όλης της αλυσίδας συνολικά.

7years4all

Προχωράμε Μπροστά!

Για πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό #7years4all μπες εδώ: https://4allstores.gr/in-store/

Scroll Up