Το 14ο συνέδριο του ka-business, έγραψε ιστορία! Τι είπε η Ραλλιώ Λεπίδου…

Συντάκτης: Share:
Το 14ο συνέδριο του ka-business, έγραψε ιστορία! Τι είπε η Ραλλιώ Λεπίδου...

Το 14ο πολυσυνεδριο Καινοτομία & Ανάπτυξη ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού  2.500 σύνεδροι πέρασαν καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, 10.000 άτομα το είδαν με live streaming στο web tv του ka-business.gr και 55 ομιλητές απ΄ όλη την Ελλάδα, τον Καναδά, την Γαλλία και το Ισραήλ!

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο συντονιστής του πρώτου πάνελ του Πολυσυνεδρίου Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι παρακολούθησαν αυτά τα 14 μέχρι σήμερα Πολυσυνέδρια Καινοτομίας και Ανάπτυξης , ενώ τα άτομα που είδαν μέσω live streaming τις εργασίες τους ήταν περισσότερα από 150.000!

«Φέτος θα πρωτοτυπήσουμε δίνοντας βήμα από την αρχή σ αυτούς που αποτελούν το μέλλον της χώρας, τους νέους που καινοτομούν και βρίσκονται σήμερα κοντά μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς μας , γιατί χωρίς αυτούς δεν θα βρισκόμασταν σήμερα εδώ και σίγουρα χρειαζόμαστε …δύναμη για να παρακολουθήσουμε 55 συνολικά εισηγήσεις από την Ελλάδα και το Ισραήλ, όλες με επίκεντρο την καινοτομία», είπε η δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου , διοργανώτρια του Πολυσυνεδρίου Καινοτομία και Ανάπτυξη και υπεύθυνη του www.ka-business.gr που φέτος συμπληρώνει 8 χρόνια.

Με όχημα το www.ka-business.gr αποκλειστικά για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσιάζεται η καινοτόμος πλατφόρμα talentire.com. Πρόκειται για μια πλατφόρμα αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού μέσω και ψυχομετρικών τεστ , αλλά και ανάλυσης των soft skills των εργαζόμενων με κύριο στόχο την αύξηση της παραγωγικότητάς τους.

Αυτό το καινοτόμο πολυεργαλείο ανέλυσε ο Dr Αθανάσιος Τσιρίκας Associtate Professor of Human Resources and Talent Management του ESCE INTERNATTIONAL BUSINESS SCHOOL ,στο Παρίσι.

2700 εξωτερικοί ερευνητές , 6270 ερευνητικά έργα , 193, 4 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά είναι μερικά μόνο νούμερα γύρω από την καινοτομία και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, το πρώτο ελληνικό Πανεπιστήμιο που υποστήριξε οικονομικά την προστασία της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας . Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής Πρύτανης ΑΠΘ, Θεόδωρος Λαδόπουλος.

Το 14ο συνέδριο του ka-business, έγραψε ιστορία! Τι είπε η Ραλλιώ Λεπίδου...

Το 14ο συνέδριο του ka-business, έγραψε ιστορία! Τι είπε η Ραλλιώ Λεπίδου...

Το 14ο συνέδριο του ka-business, έγραψε ιστορία! Τι είπε η Ραλλιώ Λεπίδου...Το 14ο συνέδριο του ka-business, έγραψε ιστορία! Τι είπε η Ραλλιώ Λεπίδου...Το 14ο συνέδριο του ka-business, έγραψε ιστορία! Τι είπε η Ραλλιώ Λεπίδου...

Scroll Up