Το 1ο Mykonos Running Festival με χορηγό την κατασκευαστική “Αναδομώ” του Νίκου Κωνσταντινίδη! Δείτε φωτό και βίντεο!

Συντάκτης: Share:

Σπουδαίοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες λάμπρυναν με την παρουσία τους το 1ο Mykonos Running Festival, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων.

Στο “νησί των ανέμων” ήταν ο «άρχοντας των κρίκων», Λευτέρης Πετρούνιας, με την πρωταθλήτρια της ενόργανης, Βασιλική Μιλλούση, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, ο αργυρός Ολυμπιονίκης της κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης, Σπύρος Γιαννιώτης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης και ο θρύλος της καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Πρίντεζης.

Ο παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς με χειρίλατο αμαξίδιο και οι πρωταθλητές των δρόμων αντοχής Σόνια Τσεκίνη και Bouisanne Youssef ηγήθηκαν του αγωνιστικού προγράμματος του διημέρου.

Μάλιστα, λίγο πριν αναχωρήσουν για να δουν από κοντά τη γέννηση μιας διοργάνωσης με πολλαπλές αθλητικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές, επιχειρηματικές και πολιτιστικές προεκτάσεις, έστειλαν το δικό τους μήνυμα, προσκαλώντας τον κόσμο να ζήσει την πολυεπίπεδη εμπειρία της συμμετοχής στο 1ο Mykonos Running Festival.

Βασικός χορηγός της εκδήλωσης ήταν η κορυφαία κατασκευαστική εταιρία “ΑΝΑΔΟΜΩ” με έδρα την Θεσσαλονίκη, αλλά με κάλυψη όλης της Ελλάδας σε κατασκευαστικό επίπεδο, με τον CEO της εταιρίας, Νίκο Κωνσταντινίδη να είναι παρών, μαζί με τη σύζυγό του, αλλά και την βασική συνεργάτιδά του, Νάγια Χαλιάζη, που διακρίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες:

 

Δείτε βίντεο από τον αγώνα στη Μύκονο: