Με Καζναφέρη στα πλάνα ο Ρόκα

Συντάκτης: Share:

Για μία ακόμη φορά τις τελευταίες αγωνιστικές, ο Μανουέλ Ρόκα είναι υποχρεωμένος να καταστρώσει τα αγωνιστικά πλάνα του χωρίς το βασικό «εξάρι» του, τον Μάριο Κωστούλα.

Όπως συνηθίζει να αντιμετωπίζει τη συγκεκριμένη απώλεια (απόντος και του Δημήτρη Στάμου, που είναι ο τρίτος κλασικός αμυντικός χαφ του ρόστερ), αναμένεται να αρχίσει τον αγώνα κόντρα στην Παναχαϊκή με τον Κώστα Καζναφέρη στον ρόλο του «κόφτη» στη μεσαία γραμμή.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Νταμίρ Καχριμάν και το τρίο της άμυνας να αποτελέσουν οι Μιχάλης Γιαννίτσης, Νίκος Ζιαμπάρης και Εστέμπαν Μουνιόθ.

Στη δεξιά πτέρυγα θα αγωνιστεί και πάλι ο Δημήτρης Κουτρομάνος, ενώ στην αριστερή αναμένεται να επανέλθει ο Βασίλης Βιτλής (αντί του Χάμες Μπορίκο).

Δίπλα στον Καζναφέρη αναμένεται να βρεθεί ο Νίκος Καθάριος, ως «οκτάρι», ενώ μπροστά τους ο Μάρκος Ντούνης, ως επιτελικός.

Σέντερ φορ θα είναι ο Γκι Νιάμπουγιου, με τη θέση του παρτενέρ του στην επίθεση να αποτελεί αντικείμενο… «έριδας» μεταξύ Κλέιτον, Μπορίκο και – ίσως – Ρόβα.