Το 2023 έφτασε με χιλιάδες πυροτεχνήματα που φώτισαν τη Θεσσαλονίκη!

Συντάκτης: Share:

Με μελωδίες που ήχησαν στην πλατεία Αριστοτέλους αλλά και με την παραδοσιακή πλέον ρίψη πυροτεχνημάτων από την θάλασσα άλλαξε η χρονιά στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Από τις 8 μ.μ. η κεντρική πλατεία της πόλης γέμισε μουσικές που έπαιξαν γνωστοί DJs της πόλης, ενώ για την αλλαγή της χρονιάς ακολούθησε ειδικό δρώμενο με παρουσιαστές τους Μαρία Αμανατίδου και Ευθύμη Κάλφα.

Φαντασμαγορικό σόου

Το ποδαρικό στην πόλη όμως έκαναν φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα που διήρκεσαν για αρκετά λεπτά. Σχέδια, χρώματα και πολύ… φως δημιούργησαν ένα εξαιρετικό υπερθέαμα που η πόλη θα θυμάται όλη τη χρονιά μόλις μπήκε. Πρόκειται για μία χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Τα πυροτεχνήματα ρίχτηκαν από τον Θερμαϊκό στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους.

Δεν είναι η πρώτη χρονιά που η Θεσσαλονίκη γιορτάζει το νέο έτος με πυροτεχνήματα. Το 2021 η ρίψη των πυροτεχνημάτων έγινε στο ύψος του Λευκού Πύργου ενώ φέτος θα πραγματοποιηθεί στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους, κάνοντας τα ορατά από κάθε σημείο της Θεσσαλονίκης.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) από το 2017 διοργανώνει βραδιές πυροτεχνημάτων στη Θεσσαλονίκη και φέτος σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης θα είναι ο χορηγός του φαντασμαγορικού θεάματος φωτεινών χρωμάτων, σχεδίων και ήχων. Η χορηγία του ΕΒΕΘ προς τον Δήμο Θεσσαλονίκης, έχει ως βασικό στόχο μεταξύ άλλων, την προώθηση και προβολή της πόλης, των επιχειρήσεων της και την παγίωση ενός διεθνούς προφίλ εξωστρέφειας για τη Θεσσαλονίκη.