Μετέφερε παράτυπους μετανάστες με «μαϊμού»… ασθενοφόρο στη Θεσσαλονίκη

Συντάκτης: Share:

Απίστευτα… εφευρετικός ένας 58χρονος στη Θεσσαλονίκη ο οποίος μετέφερε παράτυπους μετανάστες με όχημα το οποίο είχε κάνει να μοιάζει με ασθενοφόρο.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράτυπης Μετανάστευσης του Τμήματος Δίωξης Μετανάστευσης Καβάλας, ο 58χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, απείθεια και μη συμμόρφωση σε σήμα στάσης αστυνομικού.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, εντόπισαν Ι.Χ. φορτηγό χρώματος λευκού, το οποίο προσομοίαζε και έφερε διακριτικά ασθενοφόρου, ενώ διέθετε φάρο οχημάτων έκτακτης ανάγκης, να κινείται στην Εγνατία Οδό.  Στο ύψος του Κόμβου Δερβενίου, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο εν λόγω όχημα που οδηγούσε ο 58χρονος, ο οποίος, προκειμένου να διαφύγει, ανέπτυξε ταχύτητα κάνοντας χρήση ηχητικών και φωτεινών σημάτων του οχήματος με σκοπό να διευκολύνει τη διέλευσή του.

Δείτε περισσότερα εδώ.