Μια κακή μέρα στη δουλειά και πάμε παρακάτω

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Έχουμε γράψει πολλάκις από τούτη εδώ τη γωνιά ότι ο Άρης βιώνει μία ιδιαίτερη κατάσταση.

Έχοντας μπροστά του, την πρόκληση της κατάκτησης ενός τίτλου και δη το Κύπελλο Ελλάδας, σε συνδυασμό με το ότι είναι… μακριά από την 4η θέση, έχει φέρει τους Κιτρινόμαυρους σε μία διαδικασία, που έχει ενδιαφέρον, αλλά και δυσκολίες. Βλέπετε με κάποιο τρόπο η ομάδα θα πρέπει να παραμείνει ζεστή και να παίζει για τη πάρτη της και τον κόσμο. Όπως έκανε στο ξεκίνημα των playoffs, με ΠΑΟΚ και Λαμία.

Η αλήθεια είναι πως αυτό που έγινε το προηγούμενο διάστημα ήταν ίσως κι εκτός λογικής, αλλά θα πρέπει να το πιστώσουμε στους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κατάφεραν να έχουν συγκεντρωμένη την ομάδα, έστω και για λίγο να βγει από το μυαλό ο τελικός του Κυπέλλου και να αντιμετωπίσουν σαν… τελικούς τα ματς των Playoffs. Και λογικά πάντως κάπως έτσι θα γίνει, αρκεί ο Άρης να μην ξεχάσει αυτά που (δεν) έκανε χθες για να μην το… ξανακάνει.

Όλοι έχουμε μια κακή μέρα στη δουλειά και προφανώς κάπως έτσι θα αντιμετωπιστεί η χθεσινή κάκιστη εμφάνιση της ομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Άρης δεν ήταν καλός, σε αντίθεση με προηγούμενα ματς, περισσότερο παθητικός, δεν έβγαλε την ένταση και το πάθος αν προτιμάτε, που απαιτείται για ένα ντέρμπι. Δεν είχε σωστές επιλογές, δεν μπήκε ουσιαστικά στο κλίμα ενός τέτοιου αγώνα και γενικά υπήρξαν πολλά… δεν στην χθεσινή εικόνα της ομάδας του Άκη Μάντζιου.

Πρόκειται ίσως για ευφυολόγημα των προπονητών, ωστόσο πολλές φορές είναι κάπως έτσι τα πράγματα. Μία ήττα μπορεί να είναι και χρήσιμη, όσο οξύμωρο κι αν… ακούγεται αυτό. Ιδιαίτερα για μία ομάδα που βρίσκεται σε μια κατάσταση, όπως την περιγράψαμε παραπάνω. Επίσημων… αγώνων προετοιμασίας για το ματς της χρόνιας.

Υπάρχει μέλλον ακόμη, επτά παιχνίδια μέχρι το τέλος των playoffs. Το πλάνο, η διαχείριση και η στόχευση για τον Άρη δεν αλλάζει…