Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Ο Ράζβαν θα μείνει για το Champions League – Τον πρότεινα στην Μπεσίκτας»

Συντάκτης: Share:

Δηλώσεις στην ιταλική ιστοσελίδα «Tuttomercato» έκανε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος, προφανώς και αναφέρθηκε στον γιο του Ράζβαν, αλλά και στο ενδιαφέρον που υπήρχε (υπάρχει) από την Κάλιαρι.

Ο 78χρονος προπονητής τόνισε πως ο γιος του θα έπρεπε να φύγει από τον ΠΑΟΚ, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος τον πρότεινε στη Μπεσίκτας τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν εκείνος αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε.

«Έπρεπε να φύγει, αλλά μετά θα υπήρχε μεγάλη πίεση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Του ζήτησαν να μείνει για το Champions League. Είναι ακόμα νέος», σχολίασε αρχικά.

Για το αν προσπάθησε να πείσει τον γιο του να πάει στην Ιταλία, είπε: «Όχι. Γιατί είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερο να παίζεις Champions League παρά να παλεύεις για να μην υποβιβαστείς».

Όσο για το αν ο ίδιος σκέφτεται να επιστρέψει στην προπονητική ανέφερε: «Θέλω να γυρίσω πίσω. Είχα δύο τρεις ευκαιρίες. Η Μπεσίκτας με ήθελε τον Φεβρουάριο, αλλά δεν ήθελα να κάνω το ίδιο λάθος που έκανα όταν ανέλαβα την Ίντερ. Τους είπα να πάρουν τον Ράζβαν, αλλά δεν μπορούσε να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Θα δούμε τι θα γίνει».