ΜΜΕ Αγγλίας: «Η σεζόν για τον Μπένετ μάλλον… τελείωσε»

Συντάκτης: Share:

Με την πορεία και την παρουσία του Τζούισον Μπένετ στην Ελλάδα και τον Άρη, ασχολείται ιστοσελίδα της Αγγλίας, τονίζοντας την πενιχρή συμμετοχή του στους Κιτρινόμαυρους, αλλά και γενικά το μέλλον του στην Σάντερλαντ όπου και ανήκει.

«Παρά τις μεγάλες ελπίδες για τον Μπενέτ στην Ελλάδα, η μετακίνησή του με δανεισμό στον Άρη Θεσσαλονίκης δεν πήγε σύμφωνα με το σχέδιο. Από τότε που μπήκε στον σύλλογο τον Ιανουάριο, ο επιθετικός έχει παίξει μόνο δύο αγώνες για την ελληνική ομάδα. Ξεκίνησε σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά έγινε αλλαγή και στα δύο, στο ημίχρονο. Έκτοτε δεν επιλέχθηκε καθόλου για την ομάδα, ούτε καν εμφανίστηκε στον πάγκο σε κανένα άλλο παιχνίδι πρωταθλήματος», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα footballleagueworld.

Συνεχίζοντας προσθέτει:

«Ο νεαρός επιθετικός τραυματίστηκε τον περασμένο μήνα. Η σεζόν του φαίνεται να έχει τελειώσει, έχοντας δείξει ελάχιστα. Με την μετακίνησή του στην Ελλάδα δεν έκανε τίποτα για να εντυπωσιάσει και τα στατιστικά το επιβεβαιώνουν. Έκανε μόνο ένα σουτ στα δύο ματς του, κατάφερε επίσης μόνο μία επιτυχημένη ντρίμπλα, ενώ έπαιζε στα άκρα. Έχει κατά μέσο όρο μόλις 35 αγγίγματα ανά 90 λεπτά, δείχνοντας πόσο λίγο έχει εμπλακεί στα ματς».

Όσο για τον μέλλον του, οι Άγγλοι σχολιάζουν:

«Δεδομένου ότι δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει όσο ήταν δανεικός, δύσκολη θα έχει την ευκαιρία να παίξει στην πρώτη ομάδα της Σάντερλαντ την επόμενη σεζόν. Οι τραυματισμοί δεν βοήθησαν, αλλά δεν έχει παρουσιάσει κάτι που να δείχνει ότι είναι έτοιμος για να παίξει στην πρώτη ομάδα

Ένας ακόμη δανεισμός φαίνεται πιο πιθανός. Με δύο χρόνια να απομένουν στο συμβόλαιό του, ο σύλλογος θα εξακολουθεί να ελπίζει ότι ο 19χρονος μπορεί να αλλάξει τα πράγματα».