ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα καταλάβουν στον ΠΑΟΚ, τι γίνεται με τη “Νέα Τούμπα”! Καλέστε τους σε σύσκεψη!

Συντάκτης: Share:

Στη συζήτηση που καλεί κατά διαστήματα ο Ιβάν Σαββίδης με τους υπαλλήλους του και μιλάει για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, δεν έχουν να πουν κάτι καινούργιο, παρά μόνο να διαπιστώνουν συνεχώς ότι υπάρχει μια μεγάλη κοροϊδία από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, που καθυστερεί τόσο προκλητικά την προώθηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ακολούθως το Προεδρικό διάταγμα, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μίλησε στα εγκαίνια της ΔΕΘ και είναι εκτεθειμένος! Τον εξέθεσαν στα μάτια των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που άκουσαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει ότι “έως τέλος του χρόνου θα είναι έτοιμο το Προεδρικό διάταγμα…”

Τη λύση δεν τη δίνουν οι συζητήσεις με κάποιους, που δεν τολμάνε να μιλήσουν στον Σαββίδη για να μην χάσουν το μηνιάτικο, αλλά με αυτούς που ίσως θα πρέπει να τους έχει ως συμβουλάτορες, να ξέρουν καλά την ελληνική πραγματικότητα και να μην φοβούνται να μιλήσουν, να εισηγηθούν στον πρόεδρο, για να του πουν τι πρέπει να γίνει…

ΤΟ ΠΡΩΤΟ που πρέπει να γίνει, είναι να καλέσουν μια σύσκεψη και σε αυτή να κληθούν ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Να κληθούν να έρθουν όλοι για να ακούσουν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ και τον εμπαιγμό που υφίσταται ο σύλλογος για τη “Νέα Τούμπα”!

Όποιος δεν έρθει, να γραφτεί στα “μαύρα κατάστιχα” του κόσμου του ΠΑΟΚ και ούτε καν να έρθει να ζητήσει την ψήφο των φιλάθλων της ομάδας.

Αυτό θα δείξει πόσο εκτιμούν τον ΠΑΟΚ οι βουλευτές της Μακεδονίας και θα ενημερωθούν για όλα, αλλά παράλληλα θα φανούν πολλά πράγματα. Θα ξεκινήσουν άραγε να κάνουν κινήσεις για να προχωρήσει το θέμα; Θα φανεί!

Οργανώστε τη σύσκεψη με τους φορείς, ακόμη και τον Περιφερειάρχη και τους δημάρχους! Όλοι να κληθούν για είναι εκεί!

Μόνο έτσι…