Μουρίνιο: «Ήταν ένας εύκολος αγώνας για την Αγγλία όπως το περίμενα, η Δανία είναι καλύτερη ομάδα από την Ουκρανία»

Συντάκτης: Share:

Σε έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει, αυτόν του σχολιαστή για λογαριασμό του TalkSport για το EURO, ο προπονητής της Ρόμα Ζοσέ Μουρίνιο σχολίασε τη νίκη της Αγγλίας με 4-0 επί της Ουκρανίας.

Η Αγγλία δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Ουκρανία την οποία και “σκόρπισε” κερδίζοντας την 4-0, τσεκάροντας έτσι το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει τη Δανία.

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, έγινε για λίγο σχολιαστής, για λογαριασμό του TalkSport, σχολιάζοντας τη νίκη της Αγγλίας. Όπως είπε ο Πορτογάλος προπονητής, περίμενε αυτή την εύκολη επικράτηση της Αγγλίας αλλά τόνισε πως η Δανία είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Ουκρανία και πως το έργο της Αγγλίας στα ημιτελικά θα είναι δύσκολο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Φυσικά ήταν μια καλή εμφάνιση. Όπως περίμενα, ήταν ένας εύκολος αγώνας για την Αγγλία. Πάντα είχε τον έλεγχο. Η Δανία είναι μια πολύ καλύτερη ομάδα από την Ουκρανία, αλλά η Αγγλία αισθάνεται σίγουρη. Πιστεύουν ότι μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου, οπότε θα είναι ένας υπέροχος ημιτελικός» τόνισε ο προπονητής της Ρόμα.

«Η Δανία είναι σταθερή. Βρήκαν επίσης έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από το πώς ξεκίνησαν. Προφανώς ξεκίνησαν με τον Ερικσεν ως νούμερο 10 και τέσσερις πίσω. Τώρα παίζουν τρεις στην άμυνα: είναι μια συμπαγής ομάδα, καλοί παίκτες που παίζουν στα καλύτερα πρωταθλήματα με πολλή εμπειρία. Παρά το τι συνέβη στον Κρίστιαν, φαίνεται να είναι συναισθηματικά ισχυροί. Νομίζω ότι θα είναι προφανώς ένας δύσκολος αγώνας για την Αγγλία, παρά το ότι παίζει καλά και είναι στο σπίτι», πρόσθεσε ο Μουρίνιο.