Μπαίνουν τα βασικά κομμάτια του παζλ, αναμένονται οι τελικές… πινελιές

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Λίγες ημέρες πριν από την αναχώρηση της αποστολής του Άρη για την Ολλανδία (την 1η Ιουλίου), ο Σάββας Παντελίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να βλέπει ότι έχουν ικανοποιηθεί σχεδόν όλες οι επιθυμίες του.

Κι αναφερόμαστε τόσο στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, όσο και στην παραμονή συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, που αποτελούν πλέον τον κορμό για τη νέα χρονιά. Χωρίς πάντως να παραβλέπουμε το ότι το καλοκαίρι είναι… μεγάλο και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αλλαγών είτε με αγορές, είτε με πωλήσεις, είτε και με τα δύο…

Ο κόουτς των Κιτρινόμαυρων ήθελε η ομάδα να κλείσει μέχρι να φύγει η ομάδα για την Ολλανδία, τέσσερις ποδοσφαιριστές. Έναν στόπερ (Ροζ), ένα δεξί μπακ (Σούντγκρεν), έναν box to box μέσο (Ντουάρτε), ένα φορ (Ιντέγε) κι έναν εξτρέμ. Από όλους αυτούς, μόνο winger δεν ήρθε ακόμη, αλλά ας περιμένουμε, υπάρχουν μερικές ημέρες ακόμη.

Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, στην άμυνα, ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού, και οι πέντε παίκτες, που θα είναι μάλλον βασικοί, είναι στην ομάδα από πέρσι. Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Κόρχουτ και μάλλον Κωνσταντινίδης ως δεξί μπακ, αν δεν επιτρέψει η ΑΙΚ στον Σούντγκρεν να φύγει νωρίτερα. Στο ρόστερ υπάρχουν ακόμη ο Δεληζήσης και ο Σόουζα, ενώ στις προθέσεις της ομάδας είναι να αποκτηθεί τουλάχιστον ένα αριστερό μπακ ακόμη.

Στα χαφ, ο Σιώπης με τον Ματίγια πλέον έχουν και τον Ντουάρτε, ενώ στην ομάδα εξακολουθεί να ανήκει και ο Μπάσα, ενώ στη μεσοεπιθετική γραμμή «μεταγραφή» είναι ο Τόνσο, ανανέωσε ο Μαρτίνες, ενώ υπάρχουν ακόμη ο Ντιγκινί και ο Λάρσον, συν βεβαίως τον Ιντέγε, αλλά και τον Γιουνές, που αυτή τη στιγμή είναι οι δύο παίκτες κορυφής του Άρη.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, υπάρχει η αίσθηση ότι ένα από τα όπλα φέτος θα είναι η ομοιογένεια. Η ομάδα κράτησε τον βασικό κορμό από πέρσι και με έναν μικρό αριθμό ποιοτικών προσθηκών παικτών ενδεκάδας, αρχίζει το… χτίσιμο του «νέου» Άρη.