Μπάμπα: «Κάνουμε κακό στον εαυτό μας»

Συντάκτης: Share:

Ο Ραχμάν Μπάμπα σχολίασε το νέο αρνητικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ και τόνισε πως θα πρέπει να δώσουν τα πάντα στους αγώνες των playoffs.

 

Stoiximan: Ένας συναρπαστικός κόσμος πάντα μαζί σου με Fantasy, Missions, MatchCombo & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! Πάτα εδώ!

 

Είπε μεταξύ άλλων:

«Η ομάδα είχε αρκετά καλή κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο. Κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες, δυστυχώς δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ. Αυτό το οποίο μένει στο τέλος όμως, γιατί κανείς δεν θυμάται το πως έπαιξες, είναι το τελικό αποτέλεσμα. Το γεγονός είναι ότι αν δεν κάνεις τις ευκαιρίες γκολ, το αποτέλεσμα είναι μηδέν. Ουσιαστικά κάνεις κακό στον εαυτό σου».

Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα από τα όσα έγιναν στο προηγούμενο ματς:

«Όχι, η ομάδα δεν επηρεάστηκε από αυτό. Σίγουρα δεν είναι μία καλή κατάσταση όταν προέρχεσαι από αρνητικά αποτελέσματα. Συζητήσαμε για αυτό στην ομάδα, προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δυστυχώς, παρά την καλή εμφάνιση δεν πήραμε τη νίκη και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».

Αν υπάρχει κάτι που τον κάνει να αισιοδοξεί:

«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς. Το πως θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε, να δούμε αυτά που συνέβησαν και στα προηγούμενα ματς. Να μπορέσουμε να πετύχουμε τα γκολ βάσει ευκαιριών και σε αυτά τα παιχνίδια που κυριαρχούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ίσως αξίζουμε κάποια καλύτερα αποτελέσματα. Αν το κάνουμε αυτό, οι νίκες είναι κοντά».