Μπαρτζώκας για Κάνααν: «Παραπονέθηκε για τον χρόνο του»

Συντάκτης: Share:

Στο EuroLeague Head Coaches Congress 2024 συμμετέχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, το οποίο λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό της Γλυφάδας, όπου μάλιστα έδωσε και… ειδήσεις!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, μίλησε στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο, εστιάζοντας στο γεγονός πως το σύγχρονο μπάσκετ πάει πλέον περισσότερο στο ατομικό ταλέντο, τη στιγμή που στην ομάδα του Ολυμπιακού προσπαθούν να δουλέψουν μέσα από το σύστημα και την ομαδικότητα.

Και μάλιστα, σε μια αποστροφή του λόγου του, μιλώντας για το ομαδικό πνεύμα που διακατέχει την ομάδα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε, χωρίς να τον κατονομάσει και στις δηλώσεις του Κάνααν ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό με… αιχμές.

«Ένας από τους παίκτες μου που έφυγε πριν από λίγες μέρες από την ομάδα μας έκανε ανακοίνωση στους οπαδούς του Ολυμπιακού και είπε ‘είμαι περήφανος για αυτά που κάναμε αυτά τα δύο χρόνια. Έδωσα την καρδιά μου, όσο μου το επέτρεψαν. Αυτό είναι αυτό που είπε. Στην ανακοίνωσή όταν έφυγε τόνισε ότι ‘έδωσα την καρδιά μου, όσο μου το επέτρεψαν’.

Πάνω κάτω παραπονέθηκε για τον χρόνο συμμετοχής του. Ακόμη και στην ανακοίνωση ότι έφευγε και ότι ήταν ευγνώμων για το κλαμπ, για τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς. Μπορούμε να βρούμε χίλια παραδείγματα, για το πώς είναι το μπάσκετ και το πώς πηγαίνει το μπάσκετ».