Γιαννάκης, Μισούνοφ, Σούμποτιτς με Λέσιτς στα Σκόπια! (pic)

Συντάκτης: Share:

Ο Λάζαρο Λέσιτς γίνεται σήμερα 80 χρονών και όλο το μπάσκετ της πρώην Γιουγκοσλαβίας, θα είναι εκεί, στα Σκόπια, παρουσία και του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Λευτέρη Σούμποτιτς, του Μιχαήλ Μισούνοφ και του Άρη!

Θα είναι για να τιμήσουν τον πρώην συνεργάτη του Γιάννη Ιωαννίδη στον Άρη οι: Μίρκο Νόβοσελ, Ντούσαν Ίβκοβιτς, Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, Μπόγνταν Τάνιεβιτς, Ντίνο Ράτζα, Ντράγκαν Κιτσάνοβιτς, Ίβο Ντανέου, Νίκολας Πλέτσας, Ράτο Τβρντιτς, Νταμίρ Σόλμαν, Ζέλικο Γιέρκοφ.

Ο Άρης εκπροσωπείται εκεί από τους Γιαννάκη, Σούμποτιτς και Μισούνοφ, ενώ ο Χάρης Παπαγεωργίου έστειλε φανέλα του Άρη με τις υπογραφές των παικτών ως δώρο στον Λέσιτς.

Ο Σκοπιανός αργυρός Ολυμπιονίκης Μπλάγκογια Γκεοργκιέφσκι τόνισε για την σημερινή εκδήλωση πως “είναι μια ευκαιρία να αποδώσουμε στον Λέσιτς την αναγνώριση που πρέπει για όλα όσα έκανε για το μπάσκετ των Σκοπίων και τον αθλητισμό. Διαπιστώσαμε ότι την ιδέα μας στήριξαν πολλοί. Τα πρόσωπα που θα είναι παρόντα δείχνουν τι έχει αφήσει πίσω του ο Λέσιτς όχι μόνο στο μπάσκετ των Σκοπίων, αλλά γενικότερα στο άθλημα”.