Κασελάκης: «Μας περιμένουν πολύ σκληρά παιχνίδια»

Συντάκτης: Share:

Τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει στις σειράς των αναμετρήσεων του Προμηθέα Πατρών με τον ΠΑΟΚ έκρουσε ο Λεωνίδας Κασελάκης, σημειώνοντας ότι οι εν λόγω αγώνες κρύβουν αρκετές εκπλήξεις.

Αναλυτικά το κείμενο του Λεωνίδα Κασελάκη στον ΕΣΑΚΕ:

«Επιτέλους ξεκινάμε τα play-off . Ήταν μια δύσκολη περίοδος για όλες στις ομάδες, καθώς δεν γνωρίζαμε το πότε ακριβώς θα ξαναπαίξουμε. Ζήσαμε μια δύσκολη και ψυχοφθόρα αναμονή, όμως, πλέον, είμαστε έτοιμοι να μπούμε στα μεγάλα παιχνίδια της σεζόν που θα κρίνουν τα πάντα. Μπροστά μας σε πρώτη φάση έχουμε την σειρά με τον ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για αγώνες-πρόκληση απέναντι σε έναν σπουδαίο και ιστορικό αντίπαλο, που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Μας περιμένουν πολύ σκληρά παιχνίδια, τα οποία απαιτούν συγκέντρωση και ένταση εκ μέρους μας, προκειμένου να αξιοποιήσουμε και το πλεονέκτημα της έδρας, που με τόσο κόπο πήραμε στη διάρκεια της κανονικής σεζόν. Καλούμαστε, λοιπόν, να δείξουμε και μέσα στο παρκέ ότι αξίζαμε αυτό το αβαντάζ.

Καλώ και τους φίλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν. Μπορεί ο κόσμος να κουράστηκε ή να αποσυντονίστηκε από όλα αυτά που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, όμως το μπάσκετ εξακολουθεί να παραμένει το εθνικό μας άθλημα. Παράλληλα, η Πάτρα είναι μια πόλη με μεγάλη μπασκετική παράδοση και με κοινό που αγαπάει αποδεδειγμένα και το άθλημα και τον Προμηθέα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε στον κόσμο μας την στήριξη του, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις, παίζοντας καλό μπάσκετ και παίρνοντας φυσικά την πρόκριση στα ημιτελικά».

Scroll Up