Λάνγκφορντ: «Μου αρέσει η Αθήνα, ανυπομονώ να ξεκινήσω»

Συντάκτης: Share:

Ο Κιθ Λάνγκφορντ βρίσκεται στη χώρα μας από το πρωί της Παρασκευής δηλώντας πως ανυπομονεί να ενταχθεί στις προπονήσεις με την ΑΕΚ, ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινάει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαι ενθουσιασμένος. Διαφορετική δοκιμασία, σε ένα διαφορετικό μέρος της καριέρας μου. Ανυπομονώ για αυτό».

Όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσο ήταν εύκολο να απαντήσει θετικά στην πρόταση της ΑΕΚ, ο Λάνγκφορντ ανέφερε: «Πολύ εύκολο. Μίλησα με κάποιες ομάδες της Euroleague αλλά δεν ήταν αυτό που έψαχνα για τον ρόλο μου στην ομάδα τους. Είχα μια κουβέντα με τον προπονητή και έχουμε τις ίδιες βλέψεις. Mου άρεσε πολύ στην Αθήνα πέρυσι οπότε για εμένα το “ναι” ήταν μονόδρομος».

Για τον ρόλο του ηγέτη που θα έχει στην ΑΕΚ: «Είναι κάτι φυσιολογικό για μένα. Δεν έχει να κάνει με την προσωπικότητά μου αλλά με το στυλ παιχνιδιού μου. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ και εγώ θέλω να δείξω την φυσιολογική εικόνα μου».

Για το τι θέλει να δώσει στην ΑΕΚ: «Προφανώς και βρίσκομαι προς τη δύση της καριέρας μου και στην ΑΕΚ θέλω να δώσω μερικές από τις καλύτερες στιγμές που μου έχουν απομένει».

Για το αν είναι έτοιμος να κατακτήσει τίτλους με την ΑΕΚ: «Εγώ εμπιστεύομαι τη διαδικασία. Δεν μπορώ να εγγυηθώ από τώρα πράγματα. Θα είναι μια μεγάλη σεζόν και από τη Δευτέρα θα αρχίσουμε προπονήσεις».

Δείτε Επίσης

Scroll Up