Ο «πωλητής» Μπόγρης ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Προμηθέα (pic)

Συντάκτης: Share:
Ο «πωλητής» Μπόγρης ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Προμηθέα (pic)

Η πρωτοποριακή και ταυτόχρονα ευρηματική κίνηση του Προμηθέα να βάλει σε ρόλο πωλητή εισιτηρίων διαρκείας τον παίκτη της ομάδας Γιώργο Μπόγρη, προκειμένου να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων, αντιμετωπίστηκε με ιδιαίτερη χαρά από τον ίδιο, όπως δήλωσε στα social media.

«Πολύ χαρούμενος που είχα τη δυνατότητα να εξυπηρετήσω τους οπαδούς μας που ήθελαν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους για τη νέα σεζόν!!! Ευχαριστούμε πολύ που αγκαλιάζετε έτσι έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται… Για τις τελευταίες θέσεις μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στην ΚΑΕ στο 2610275820 ή στο site της ομάδος: promitheasbc.gr», ανέφερε σε σχετικό μήνυμά του στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πολύ χαρούμενος που είχα τη δυνατότητα να εξυπηρετήσω τους οπαδούς μας που ήθελαν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους για τη νέα σεζόν!!! Ευχαριστούμε πολύ που αγκαλιάζετε έτσι έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται… Για τις τελευταίες θέσεις μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στην ΚΑΕ στο 2610275820 ή στο site της ομάδος: promitheasbc.gr #newseason #seasontickets #promitheas #promi_se #all_together_promitheas #με_φωτιααααααα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Bogris (@bogrinho) στις

Scroll Up