Σενάριο για πρόωρο φινάλε στη Basket League

Συντάκτης: Share:

Tο ενδεχόμενο για πρόωρο φινάλε στη Basket League λόγω κορωνοΐού είναι ένα ενδεχόμενο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, με την τελική απόφαση να λαμβάνεται τις επόμενες ημέρες!

 

Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί μέχρι την προσεχή Τετάρτη, με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ να έχουν ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις προς την κατεύθυνση του “λουκέτου” στο πρωτάθλημα και την πρόωρη στέψη του Παναθηναϊκού ως Πρωταθλητή, από τη στιγμή που βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Σε ότι αφορά τώρα τις ομάδες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε θέση υποβιβασμoύ (ΠΑΟΚ και Άρης), κάθε άλλο παρά απίθανο φαντάζει το σενάριο να μπει σε εφαρμογή το πλάνο για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, δηλαδή να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα φέτος και την επόμενη σεζόν να έχουμε ένα πρωτάθλημα με 16 ομάδες!

 

Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι υπό σκέψη, ωστόσο οι εξελίξεις αναμένεται να “τρέξουν” γρήγορα δεδομένης της όλης κατάστασης που επικρατεί στην Ευρώπη αλλά και του ότι κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η σύνθεση των ομάδων με το που ξεκινήσει (εάν ξεκινήσει ξανά) το πρωτάθλημα, λόγω της μαζικής αποχώρησης των ξένων προς τις πατρίδες τους!

 

 

Πηγή: Livesport

Scroll Up