Η ΕΟΚ παρουσιάζει το πρωτάθλημα της Α2!

Συντάκτης: Share:

Η Α2 μπαίνει σε μία νέα εποχή και η ΕΟΚ γνωστοποίησε ότι θα παρουσιάσει τις ριζικές αλλαγές που θα γίνουν στο νέο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας με κάθε επισημότητα την Τετάρτη (5/10).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

“Μία νέα εποχή αρχίζει για την Α2 Εθνική κατηγορία και οι «συστάσεις» θα γίνουν την Τετάρτη 5/10 στις 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου του κεντρικού σταδίου ΟΑΚΑ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα παρουσιάσει το ανανεωμένο πρωτάθλημα το οποίο από το 1986 είναι ο «προθάλαμος» της μεγάλης κατηγορίας και έχει τροφοδοτήσει το ελληνικό μπάσκετ με σημαντικές στιγμές και όμορφες ιστορίες αθλητών, ομάδων και ξεχωριστών γεγονότων.

Πλέον, η Α2 γυρίζει σελίδα, προχωράει σε ριζικές αλλαγές για τη βελτίωση και την πρόοδό της, αποκτά υποστηρικτές και προσδοκά να καλύψει τις απαιτήσεις των πρωταγωνιστών και των φιλάθλων σε όλη τη χώρα.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και φωτογράφοι που θα καλύψουν την εκδήλωση να προσέλθουν έγκαιρα τον χώρο για να αρχίσει στην προγραμματισμένη ώρα και να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα”.