Αποκαλύψεις Μητρούδη: “Αυτά έπαιρναν ο Γκάλης, ο Γιαννάκης και ο Τάρπλεϊ”!

Συντάκτης: Share:

Με αφορμή ένα σχόλιο που του ζητήθηκε να κάνει για την απώλεια του Δήμου Δασυγένη, μίλησε στον FOCUS 103,6 FM ο πρώην πρόεδρος του Άρη και συγγραφέας του βιβλίου “Ο Αυτοκράτορας”, Θεόφιλος Μητρούδης, ο οποίος…

μεταξύ άλλων, τόνισε:

-“Ο Δήμος Δασυγένης ήταν μεγάλος Αρειανός και από αυτούς που έβαλαν λεφτά στον Άρη, εγώ τον είχα γνωρίσει την πρώτη φορά που πήγα να παρουσιάσω, μαζί με τον Γιάννη Μπουτάρη την πρότασή μου για να γκρεμίσουμε το Χαριλάου και να φτιάξουμε στο μισό από αυτό ένα κλειστό γήπεδο, ενώ το υπόλοιπο θα γινόταν πολυχώρος άθλησης. Ήταν αρνητικός τότε ο Δασυγένης και δεν προχώρησε η πρόταση αυτή…”

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την δική του εποχή στον Άρη:  “Ακόμη και σήμερα μου φωνάζουν γιατί έδιωξα τον… Γκάλη! Δεν τον έδιωξα, τότε δεν μπορούσα να τον πληρώσω, ο Γκάλης στοίχιζε 3,5 εκ. δολάρια, όσα θα έπαιρναν και οι τρεις μαζί, ο Γιαννάκης, ποου έπαιρνε 2 εκ. δολλάρια, ο Τάρπλεϊ 800.000 δολλάρια και ο Τζέι Τζέι Άντερσον 400.000 δολλάρια. Όσα θα έπαιρναν οι τρεις αυτοί, έπαιρνε μόνος του ο Γκάλης και του χρωστούσαν ακόμη 1,5 εκ. δολάρια από την προηγούμενη χρονιά, άρα θα έπρεπε να του τα δώσω εγώ: 5 εκ. δολάρια συνολικά. Πού να τα βρω; Γι αυτό και χώρισαν οι δρόμοι μας…”

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up