ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Έτσι ήρθε ο Γκάλης στην Ελλάδα και στον Άρη”!

Συντάκτης: Share:

Στις 2 Δεκεμβρίου συμπληρώθηκαν 43 χρόνια από το πρώτο παιχνίδι του Νίκου Γκάλη στον Άρη και ο Αλέξανδρος Μιχαηλίδης, ο άνθρωπος που μαζί με τον Γιώργο  Τσιλιγγαρίδη έφεραν τον Γκάλη στον Άρη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη! “Ετσι φέραμε τον Νικ” είπε στην μοναδική συνέντευξη που παραχώρησε μέχρι τώρα στον Flash 99,4, αποκαλύπτοντας μοναδικές λεπτομέρειες για την έλευση του Γκάλη στους κιτρινόμαυρους.

Ο Αλέξανδρος Μιχαηλίδης αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες των τελευταίων δεκαετιών, φίλος… αθεράπευτα του Άρη και μόνιμος “κάτοικος” σε Κλεάνθης Βικελίδης και Αλεξάνδρειο.

“Φέραμε τον Γκάλη με 40.00 δολάρια, τα βάλαμε με τον Γιώργο από την τσέπη μας. Στο πρώτο ματς του Γκάλη κι όταν έχασε τα πρώτα έξι σουτ ο Γκάλης, μου λέει ο Τσιλιγγαρίδης, το θυμάμαι σαν τώρα, ‘ετοιμάσου να φύγουμε τρέχοντας’” είπε μεταξύ άλλων για να συμπληρώσει: “Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα άλλαζε όλη την ιστορία του μπάσκετ και του Άρη, όταν μπήκαμε στο αεροπλάνο από την Αμερική. Βλάκες οι παράγοντες της Σέλτικ, συγκίνηση για τις επιτυχίες του Άρη με τον Γκάλη. Όταν ήρθε είχαμε ένα πρωτάθλημα, τώρα στο Παλέ δεσπόζουν άλλοι 20 τίτλοι και η φανέλα με το Νο6”!

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ: