Αγιασμός και ομιλία Γουλιέλμου στον Άρη

Συντάκτης: Share:

Αγιασμός ενόψει νέας χρονιάς έγινε στο «Nick Galis Hall» παρουσία και του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Γουλιέλμου, ο οποίος μετά τον αγιασμό και πριν την προπόνηση μίλησε στους παίκτες της ομάδας.

 

Αναλυτική η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

Αγιασμός τελέστηκε, πριν από την έναρξη της σημερινής (22/10) απογευματινής προπόνησης της ομάδας του ΑΡΗ. Ο Πατήρ Αριστείδης βρέθηκε για μια ακόμη χρονιά στο «Nick Galis Hall», ώστε να δώσει την ευλογία του και ευχήθηκε σε όλους: «Καλή Χρονιά, με υγεία, μακριά από τραυματισμούς και με επιτυχίες για την ομάδα».

Εκτός από το αγωνιστικό τμήμα και το υπαλληλικό προσωπικό της Κ.Α.Ε., παρών ήταν ο Μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Δημήτρης Γουλιέλμος, καθώς και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε., Χάρης Παπαγεωργίου.

 

ΟΜΙΛΙΑ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ:

Προτού ξεκινήσει το πρόγραμμα της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου και των συνεργατών του, ο Δημήτρης Γουλιέλμος μίλησε στους παίκτες, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως:

«Είναι στο χέρι σας να χτίσετε μια νέα εποχή για τον ΑΡΗ. Θα πρέπει να ματώνετε μέσα στο γήπεδο για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Είναι απίθανο να νικάς πάντα, αλλά οφείλεις να μάχεσαι και να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό».