Άρης: “Μέσα” ο Βεργίνης-Η αποστολή με Προμηθέα

Συντάκτης: Share:

Με τον Δημήτρη Βεργίνη να φωνάζει το “παρών” στην τελευταία προπόνηση του μπασκετικού Άρη, ο “θεός” του πολέμου αναχωρεί για την Πάτρα, καθώς αύριο αντιμετωπίζει τον Προμηθέα.

Παρά τις έντονες ενοχλήσεις στον ώμο, ο 31χρονος γκαρντ, με προσωπική πρωτοβουλία θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Βαγγέλη Αγγέλου, με τον Άρη να θέλει οπωσδήποτε την νίκη και την αγωνιστική ανάκαμψη.

 

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης σχετικά με το παιχνίδι «Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει αύριο (15/12, 17:30, ΕΡΤ2) τον Προμηθέα στο κλειστό “Δημήτρης Τόφαλος”, για την 9η αγωνιστική της Betshop Basket League.

 

Η αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη: Τζόουνς, Κάιζερ, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, ΜακΓκι, Χάρις, Αγγέλου».