Άρης: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια με Προμηθέα

Συντάκτης: Share:

Η ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια με τον Προμηθέα είναι στον αέρα, ενώ ενημέρωσε πως στο παιχνίδι θα υψωθεί και το 22ο λάβαρο.

 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:

Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι από σήμερα Δευτέρα 03/04 τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall» την Κυριακή 09/04 (15:45), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League, τελευταίας της κανονικής περιόδου.

Ο αγώνας με τον Προμηθέα είναι σημαντικός και εκτός παρκέ. Την ερχόμενη Κυριακή, θα λάβει χώρα μία σεμνή, πλην σημαδιακή εκδήλωση, που αφορά στον 22ο τίτλο του Άρη, ο οποίος πρόσφατα αναγνωρίστηκε πρόσφατα από την ΕΟΚ. Το λάβαρο της κατάκτησης του Super Κυπέλλου του 1986 θα κοσμεί από την Κυριακή την οροφή του «Nick Galis Hall», δίπλα στους υπόλοιπους 21 τίτλους της ομάδας μας. Το «παρών» θα δώσει η πλειοψηφία των μελών εκείνης της ομάδας, η οποία ουσιαστικά σήμανε την απαρχή της «Αυτοκρατορίας» του Άρη

Ενημερώνουμε ότι η γενική είσοδος θα είναι 10 ευρώ και καλούμε τους φίλους του ΑΡΗ να γεμίσουν το γήπεδο. Για παιδιά ηλικίας 7-14 ετών, ισχύει το παιδικό εισιτήριο (5 ευρώ).

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας, τόσο αυτά από το ξεκίνημα της σεζόν, όσο και του Β’ γύρου.

 

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Προμηθέα διατίθενται:

*Από σήμερα Δευτέρα 03/04, μέσω της πλατφόρμας της Viva: https://www.viva.gr/tickets/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2022-2023/

*Καθημερινές (Τρίτη – Παρασκευή), από τις 10:00 έως τις 18:00, από την μπουτίκ της ΚΑΕ Άρης.

*Το Σάββατο 08/04 από τις 10:00 έως τις 14:00, από την μπουτίκ της ΚΑΕ Άρης.

Την Κυριακή 09/04 από τις 11:00 έως την έναρξη του αγώνα στην μπουτίκ της ΚΑΕ Άρης και από τις 14:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

*Τα Court Side και τα παιδικά εισιτήρια διατίθενται μόνο από την μπουτίκ της ΚΑΕ και όχι από τη Viva.