Βίντεο και παρατηρήσεις στον Άρη

Συντάκτης: Share:
Βίντεο και παρατηρήσεις στον Άρη

Η ήττα στη Λάρισα και κυρίως η εμφάνιση της ομάδας προκάλεσαν κλυδωνισμούς στον Άρη, ενώ σήμερα (14/10) ο Σούλης Μαρκόπουλος έκανε παρατήσεις για τα λάθη που έγιναν στο χθεσινό (13/10) παιχνίδι.

 

Αναλυτικά η ενημέρωσή της ΚΑΕ Άρης:

 

Για περισσότερο από μια ώρα, ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι συνεργάτες του, με τη βοήθεια του video, ανέλυσαν σήμερα (14/10) στους παίκτες τα λάθη που έγιναν στον χθεσινό (13/10) αγώνα με τη Λάρισα. Εν συνεχεία, οι «κίτρινοι» βρέθηκαν στο παρκέ του «Nick Galis Hall» για προπόνηση, με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό Νικαίας (19/10, 15:45), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

 

Εκτός ομαδικού προγράμματος, έμεινε ο Jaylen Morris (τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα), που προπονήθηκε μόνος του και φυσικά ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος άρχισε από σήμερα (14/10) ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Morris υποβλήθηκε σήμερα (14/10) το πρωί σε θεραπεία, αλλά και σε εξετάσεις, υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας μας, Νίκου Κουκουλιά και θα περάσει από νέες εξετάσεις το απόγευμα.

Scroll Up