Φλιώνης: «Όνειρό μου ο Άρης»

Συντάκτης: Share:

Ο Δημήτρης Φλιώνης μίλησε στα παιδιά των ακαδημιών της Αρετσού Καλαμαριάς, απαντώντας σε ερωτήματα σχετικά με το μπάσκετ και τον Άρη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της Αρετσού:

«Ένας από τους πλέον ταλαντούχους Έλληνες καλαθοσφαιριστές ήταν ο νέος καλεσμένος της Αρετσού Καλαμαριάς προκειμένου να μιλήσει στους αθλητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Ο λόγος για τον Δημήτρη Φλιώνη του Άρη, ο οποίος έδωσε πολύτιμες “κατευθύνσεις” στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές για το πώς θα συνδυάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο μπάσκετ με αυτές του σχολείου.

 

Ο Έλληνας παίκτης αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τους αθλητές των Ακαδημιών, δεδομένου πως μέσα από σκληρή δουλειά έχει καταφέρει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, σπουδάζοντας παράλληλα Ιατρική!

 

Ο συνδυασμός της επιτυχίας τόσο στις σχολικές όσο και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ήταν το θέμα το οποίο ανέλυσε διεξοδικά ο Δημήτρης Φλιώνης στους παίκτες των τμημάτων υποδομής της Αρετσού Καλαμαριάς, οι οποίοι άκουσαν -σημαντικές- συμβουλές από τον καλαθοσφαιριστή του Άρηγια τις “θυσίες” που πρέπει να γίνουν, με σκοπό ένα παιδί να καταφέρει να ανταποκριθεί ιδανικά -και- στους δύο τομείς (του σχολείου και του αθλητισμού) δίνοντας την δέουσα βαρύτητα.

 

Ο Δημήτρης Φλιώνης απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις ενώ έγινε αναφορά στο κομμάτι της διατροφής αλλά και της σημασίας της καθημερινής προπόνησης. Επιπλέον, ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής -μεταξύ άλλων- τόνισε πως ήταν όνειρό του το να αποτελέσει μέλος της ανδρικής ομάδας του Άρηκαι ότι θα του άρεσε η προοπτική μελλοντικά να αγωνιστεί στην Euroleague ή στο ισπανικό πρωτάθλημα.

 

Υπενθυμίζουμε πως πριν τον Δημήτρη Φλιώνη, το προηγούμενο διάστημα, στο πλαίσιο των τηλεπροπονήσεων των αθλητών των τμημάτων υποδομής της Αρετσού Καλαμαριάς, στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές μίλησαν οι Γιάννης Σιδηροηλίας, Λίνος Χρυσικόπουλος, Κώστας Βασιλειάδης και Σάββας Καμπερίδης, με τους αθλητές του συλλόγου να έχουν λάβει διάφορα -κομβικής σημασίας- διδακτικά “μηνύματα”, όπως έγινε πρόσφατα και με τον 23χρονο καλαθοσφαιριστή του Άρη».

 

Scroll Up