Γκετσεβίτσιους: «Υπάρχουν πολλά προβλήματα στον Άρη»

Συντάκτης: Share:
Γκετσεβίτσιους: «Υπάρχουν πολλά προβλήματα στον Άρη»

Για τις συνθήκες που βρήκε και την πορεία του στον Άρη  αναφέρθηκε ο  Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της Λιθουανίας.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρόταση του Άρη και τη συμφωνία που υπήρχε με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας το καλοκαίρι: «Είχα συμφωνήσει και πίστευα πως θα παίξω στη Σαουδική Αραβία και είχαμε ξεκινήσει ήδη να καταστρώνουμε τα πλάνα μας για τη ζωή μας. Τελικά το συμβόλαιο ακυρώθηκε και πήρε μια ελάχιστη αποζημίωση. Μετά ήρθε η πρόταση από την Ελλάδα, όπου είχα αγωνιστεί ξανά. Ήξερα τι να περιμένω αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως νόμιζα με πολλά προβλήματα».

 

Για τα οικονομικά προβλήματα και πως επηρέασε ο κορωνοϊός:  «Όταν ένας σύλλογος δεν πληρώνει τους παίκτες από τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο και δημιουργούνται προβλήματα, δεν μπορώ να πω ότι φταίει η πανδημία. Υπήρχαν προβλήματα μέσα στην ομάδα επειδή οι πρόεδροι άλλαζαν. Μέχρι τώρα δεν είναι πρόθυμοι να επικοινωνήσουν και να εξηγήσουν τι γίνεται. Υπήρχαν χρέη πριν την πανδημία και υπάρχουν ακόμα προβλήματα στην ομάδα. Για να το θέσω ευγενικά, υπάρχει το ερώτημα για το πότε θα λυθούν όλα αυτά».

 

Για το αν θα πάει στην FIBA: «Δεν μπορώ ακόμη να κινηθώ δικαστικά γιατί πρέπει να περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιό μου. Περιμένουμε και την FIBA να ξεκαθαρίσει τι πρέπει να κάνουν οι ομάδες με τους παίκτες λόγω της πανδημίας. Αυτό παίρνει πολύ καιρό. Ίσως φτάσουμε σε συμφωνία αλλά δεν το πιστεύω. Πιστεύω πως χρειάζονται πιο αυστηρά μέτρα».

 

Για την προπονητική είπε: «Το σκέφτομαι εδώ και πολλά χρόνια. Φυσικά και θα δουλέψω σαν προπονητής στο κορυφαίο επίπεδο για να σιγουρευτώ ότι μου ταιριάζει και το διασκεδάζω».

Scroll Up