ΚΑΕ Άρης: Τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (pics)

Συντάκτης: Share:

Με μία εκδήλωση που έγινε στο «Nick Galis Hall» η ΚΑΕ Άρης τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ενημέρωση της η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ:

Σήμερα (3/12) είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και ο ΑΡΗΣ την τίμησε με μία συγκινητική εκδήλωση.

Στο «Nick Galis Hall» διοργανώθηκε μία πολύ «ζεστή» και ανθρώπινη εκδήλωση, που είχε σκοπό να τιμήσει τους μαχητές της ζωής, τους ανθρώπους που δεν το έβαλαν ποτέ κάτω παρά τα πολύ δύσκολα και σημαντικά εμπόδια που συνάντησαν.

Την τιμητική της είχε η ομάδα Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο του ΑΡΗ, η οποία έκανε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Α1 της ΟΣΕΚΑ. Με την παρουσία τους στην εκδήλωση, την τίμησαν η ανδρική ομάδα Μπάσκετ του ΑΡΗ, η οποία έδωσε σύσσωμη το «παρών», προεξάρχοντος του προέδρου της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου, η ομάδα Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο του Πανσερραϊκού, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης. Ο τελευταίος, μάλιστα, έκανε και το τζάμπ[ολ στον αγώνα ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Πανσερραϊκό.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η ομάδα του ΑΡΗ Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο τίμησε τον Χάρη Παπαγεωργίου, τόσο για την πολυετή προσφορά του στο τμήμα, όσο και για την 50ετή παρουσία του στον ΑΡΗ, τον οποίο έχει υπηρετήσει από όλα τα πόστα, από το 1971.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι έδωσαν το «παρών» σ’ αυτήν την εκδήλωση. Και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο «μπράβο» σε όσους, όχι μόνο δε λύγισαν από τις δυσκολίες, αλλά αποδεικνύουν καθημερινά τη «δίψα» τους για τη ζωή, τη δράση, τη δημιουργία.

basket amaxidio ekdilosi2

basket amaxidio ekdilosi5

basket amaxidio ekdilosi6

basket amaxidio ekdilosi8

basket amaxidio ekdilosi7