Καμπερίδης: «Είμαστε σε καλό επίπεδο ετοιμότητας»

Συντάκτης: Share:
Καμπερίδης: «Πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα»

Το στίγμα του ενόψει της αυριανής πρεμιέρας της Basket League απέναντι στο Μεσολόγγι BAXI έδωσε ο Σάββας Καμπερίδης.

Ο τεχνικός του Άρη στη δήλωση που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, εξέφρασε την πίστη που ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα παρουσιαστούν έτοιμοι για ένα καλό ξεκίνημα.

 

Ο Σάββας Καμπερίδης έδωσε το στίγμα για την πρεμιέρα. «Υπάρχει μια δεδομένη πίεση ότι γενικότερα τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε καλά αποτελέσματα εκτός έδρας. Όλοι είναι ανυπόμονοι και προσδοκούν από την ομάδα να πραγματοποιήσει ένα καλό ξεκίνημα, ώστε να μπορέσει να βρει έναν ρυθμό, μέσα από μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα και να ‘χτίσει’ πάνω σε αυτή. Αυτή είναι και η δική μας λογική. Θέλουμε να κερδίσουμε το Μεσολόγγι και να μπορέσουμε, με αφετηρία αυτόν τον αγώνα, να έχουμε μια ανάλογη πορεία και στη συνέχεια», τόνισε ο 42χρονος τεχνικός του Άρη και πρόσθεσε:

«Είναι μια ομάδα, με την ταυτότητα του προπονητή. Ο κόουτς Καλαμπάκος είναι ένας καταξιωμένος τεχνικός, ο οποίος έχει κάνει τη δική του διαδρομή κι έχει το δικό του στίγμα στον τρόπο που παίζουν οι ομάδες του. Θεωρώ απ’ ότι έχουμε δει ότι η ομάδα θα κινηθεί στο συγκεκριμένο μοτίβο και πάλι. Οι δυο (σ.σ. Λάνγκφορντ και Αγραβάνης) από τους τρεις παίκτες που προστέθηκαν τελευταίοι στο ρόστερ του Μεσολογγίου έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε γνωρίζουμε τι να περιμένουμε. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο».

Scroll Up