Μαρκόπουλος: «Δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο δύσκολα»

Συντάκτης: Share:
Μαρκόπουλος: "Έχει δίκιο να φωνάζει ο κόσμος του Άρη"!

Για τα όσα έζησε στον πάγκο του Άρη στην αρχή της σεζόν μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι τελείως διαφορετική η κατάσταση, ήταν πολύ δύσκολη και το ξέραμε από την αρχή. Ξέραμε ότι το επίπεδο θα ήταν δύσκολο από την αρχή. Δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο όσο τα βρήκα. Κανένας μάνατζερ δεν μας πίστευε. Μέχρι τρεις μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν ξέραμε ποιοι παίκτες θα κατέβουν στο παιχνίδι. Οι μάνατζερ δεν μας έδιναν τους παίκτες, αλλά και παίκτες οι οποίοι στην αρχή το πιστεύανε, μετά μιλούσαν με άλλους πρώην παίκτες του Άρη και άλλαζαν γνώμη. Δημιουργείται μία κατάσταση η οποία είναι δύσκολη».

 

Για το αγωνιστικό: «Ξεκίνησε δύσκολα η χρονιά, σίγουρα γίνανε ορισμένα λάθη και θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Προβλήματα υπήρχαν, όπως με τον Λευτέρη τον Μποχωρίδη. Ήρθαν οι τραυματισμοί του Μποχωρίδη και του Μόρις που δεν μπορούσαμε να αντικαταστήσουμε. Αυτό δημιούργησε πολύ μεγάλο στρες στην ομάδα. Υπήρχε η προηγούμενη χρονιά που ήταν δύσκολη και δημιουργήθηκε αρνητικότητα. Δεν φέραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε η συνεργασία».

 

Για το ότι ο Άρης δεν έκανε προετοιμασία: «Είχαμε πει ότι έπρεπε να λύσουμε τα ban πολύ νωρίτερα. Από εκεί και πέρα θα μπορούσαμε να φέρουμε τους παίκτες και να τους φέρουμε σε μία καλή κατάσταση. Υπήρχαν πολλά θέματα. Σκεφτείτε ότι δεν μπορέσαμε να βγάλουμε δελτίο σε νεαρό παίκτη λόγω ενημερότητας».

 

Για το ότι ο Άρης κατέληξε με δύο παρόμοιους ψηλούς: «Όταν μας είπαν για τον Ντραγκίτσεβιτς είχε πρόβλημα ο Γκάγκιτς. Είχε έναν τραυματισμό και του δημιουργούσε πρόβλημα, οπότε αυτό μας προβλημάτισε. Τότε ήταν να πάρουμε τον Ντραγκίτσεβιτς και να αφήσουμε τον Γκάγκιτς. Μετά όμως μας είπαν ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν για τον Λι ότι θα μπορεί να παίξει. Οπότε ξεκινήσαμε με Ντραγκίτσεβιτς και Γκάγκιτς με την λογική ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια αλλαγή».

 

Για τον Ντραγκίτσεβιτς: «Είναι ένας παίκτης καταξιωμένος που μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα στο γήπεδο».

 

Πηγή: Basketplus.gr

 

Scroll Up