Μούρτος: “Στόχος του Άρη είναι η εξυγίανση και να δώσει και αγωνιστική χαρά”

Συντάκτης: Share:

O Σπύρος Μούρτος ήταν σαφώς ευχαριστημένος μετά την νίκη του Ήφαιστου αλλά αναφέρθηκε περισσότερο στην ομάδα της καρδιάς του, τον Άρη.

Αρχικά τόνισε στην ΕΡΤ για την ομάδα της Λήμνου: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που κλειδώσαμε την 7η θέση. Είναι ήδη παραπάνω από τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς και είμαστε πολύ χαρούμενοι”.

Ενώ για τον Άρη δήλωσε: “Έπαιξα όλα μου τα χρόνια στον Άρη, είναι ουσιαστικά η πρώτη μου χρονιά σε άλλη ομάδα. Σήμερα ήταν λιγότερο περίεργο απ’ ότι στον πρώτο γύρο στο Παλέ. Έπαιζα και πάλι απέναντι σε πολλούς φίλους και σε μια φανέλα που φορούσα πολλά χρόνια κάτι που σου δημιουργεί ένα πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογική θέση του Άρη έχουν λόγο καθώς πάντα υπάρχουν απαιτήσεις. Όμως δεν έχουν τον κύριο λόγο αυτή την στιγμή λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων κάνει κάθε φορά και ένα βήμα παραπάνω για την εξυγίανση. Στόχος του Άρη είναι η εξυγίανση και στη συνέχεια να μπορέσει να κάνει το βήμα για να δώσει και αγωνιστική χαρά. Αν συνυπάρχουν και τα δύο είναι το καλύτερο, όμως είναι δύσκολο να τα πετύχεις.

Κατάφεραν τα παιδιά μέσα από δύσκολα παιχνίδια να κρατήσουν την κατηγορία και συγχαρητήρια για αυτό. Ήταν μια ζόρικη χρονιά, το ξέρω γιατί τα έζησα και εγώ. Τους παρακολουθούσα, μιλούσαμε με τα παιδιά. Τέλος καλό όλα καλά”.