Οι πρώτες κινήσεις Αρειανών για την ΚΑΕ Άρης!

Συντάκτης: Share:

Το έχουν πάρει απόφαση και κινούνται με βάση τη νομιμότητα, ψάχνοντας από τις κύριες πηγές πληροφόρησης τα χρέη της ΚΑΕ Άρης, που άφησε ο Λάσκαρης και “κληρονόμησε” ο Γουλιέλμος, αλλά οι 4 Αρειανοί επιχειρηματίες οι οποίοι ενδιαφέρονται για την ΚΑΕ Άρης θέλουν να μάθουν τα πάντα!

Πρώτες επαφές των φοροτεχνικών τους γίνονται ήδη με Εφορία και ΙΚΑ, προσπαθούν να μάθουν την ακριβή εικόνα οφειλών, όπως επίσης θα γίνει συνάντηση και με εκπροσώπους της γενικής γραμματείας Αθλητισμού για τυχόν οφειλές στο Αλεξάνδρειο, ακόμη θέλουν να μάθουν και την σύμβαση που υπέγραψαν με την ΚΑΕ Άρης.

Μέσα στον μήνα Μάρτιο θα γίνει η πρώτη προσέγγιση στη σημερινή διοίκηση, εάν και εφόσον έχουν στα χέρια τους τα νούμερα που απαιτούνται, όπως επίσης και τα ποσά για το “άρθρο 99”,  τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει και εγείρουν απαιτήσεις, όλα αυτά που πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί στον φάκελο “ΚΑΕ Άρης”.

Ο ένας από τους 4 είναι κάτοικος εξωτερικού, λόγω της φύσης των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και έρχεται στην Ελλάδα μία φορά κάθε μήνα, γι αυτό και μια συνάντηση θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στα μέσα Φεβρουαρίου.

Η SFINA.GR θα σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις…