Πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις οι Παίδες και οι Έφηβοι του Άρη (pics)

Συντάκτης: Share:
Πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις οι Παίδες και οι Έφηβοι του Άρη (pics)

Οι αθλητές του παιδικού και εφηβικού τμήματος μπάσκετ του Άρη, αλλά και τα στελέχη των ομάδων, πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, εν όψει της επανέναρξης των προπονήσεων.

 

Το ARIS School of Basketball αναφέρει:

“Από ιατρικές εξετάσεις πέρασαν χθες οι αθλητές του παιδικού και εφηβικού τμήματος του Άρη.

 

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν δωρεάν στο γήπεδο “Μάκης Νάτσης” από τον γενικό γιατρό και συνεργάτη της ακαδημίας, Γεράσιμο Φωτιάδη.

 

Από εξετάσεις πέρασαν επίσης και ο υπεύθυνος από τη διοίκηση, Γιώργος Σίδηροηλίας, ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, Αχιλλέας Παπαδημητρίου και ο προπονητής του εφηβικού τμήματος, Τάσος Κουγιουμτζίδης.

 

Η Ακαδημία μπάσκετ του Άρη έχοντας ως προτεραιότητα, όλες αυτές τις ημέρες, την υγεία των αθλητών της αλλά και την προστασία της δημόσιας υγείας, ακολούθησε με αυστηρότητα τις υποδείξεις των ειδικών χωρίς να παρεκκλίνει από αυτές.

 

Μετά το τέλος των ιατρικών εξετάσεων έγινε σχετική ενημέρωση για τη νέα πραγματικότητα που ισχύει για τους αθλητές που πληρούν τις προϋποθέσεις να συμμετέχουν στις προπονήσεις.

 

Αφού ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με το αυστηρό πρωτόκολλο που ισχύει για τις προπονήσεις, πραγματοποιήθηκε προπόνηση στην οποία συμμετείχαν αθλητές του εφηβικού τμήματος”.

 

Scroll Up