Στήριξη… διαρκείας από το Λονδίνο!

Συντάκτης: Share:

Την στήριξη στο μπασκετικό τμήμα του Άρη έδειξε για ακόμα μία φορά ο σύνδεσμός φίλων της ομάδας από το Λονδίνο με την κατάθεση ενός σημαντικού ποσό για την προαγορά εισιτηρίων διαρκείας.

 

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΑΕ Άρης:

Το κλαμπ ARIS London Fans είναι παραδοσιακά δίπλα στον μπασκετικό Άρη. Και το αποδεικνύει με πράξεις, όπως έκανε και σήμερα (19/07).

Το κλαμπ φίλων του Άρη στην αγγλική πρωτεύουσα κατέθεσε ένα σεβαστό ποσό, για την προαγορά εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022-23. Μόλις κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ Άρης, κάτι που φέτος θα γίνει πιο νωρίς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, το ARIS London Fans θα διαθέσει αυτά που θα προμηθευτεί σε φίλους του Άρη που είναι άνεργοι ή φοιτητές. Δείχνοντας, έτσι, για ακόμα μία φορά το ανθρώπινο πρόσωπο και την έγνοια για τον συνοπαδό που αντιμετωπίζει δυσκολίες, έννοιες που είναι ταυτόσημες με το κοινωνικό φαινόμενο Άρης.

Την κατάθεση πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος του κλαμπ, Μιχάλης Μάρκου. Η ΚΑΕ Άρης ευχαριστεί το ARIS London Fans για τη στήριξη στην ομάδα, αλλά και την αλληλεγγύη του προς τον κόσμο της.