Στροφή στο Λαύριο ο Άρης – Εκτός οι Χάγκινς και Σανογκό

Συντάκτης: Share:

Τα χειρότερα απέφυγαν οι Τζος Χάγκινς και Ίσμαελ Σανόγκο με τον Άρη να στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με το Λαύριο.

Οι δύο παίκτες αποκόμισαν τραυματισμούς στο παιχνίδι με την Καρδίτσα με τον Χάγκινς να έχει υποστεί τραυματισμό στο γόνατο, ενώ ο Σανογκό στον αστράγαλο. Πάντως στην μαγνητική που υποβλήθηκαν γλίτωσαν τα χειρότερα, με την κατάστασή τους να εκτιμάται καθημερινά.

 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:

Ο Άρης στρέφει την προσοχή του στον προσεχή εκτός έδρας αγώνα με το Λαύριο Megabolt, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/03 (16:00) για τη 19η αγωνιστική της Basket League. Το σημερινό (14/03) πρόγραμμα περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Το απουσιολόγιο του Γιάννη Καστρίτη δεν ήταν λευκό.

Ο Τζος Χάγκινς και ο Ίσμαελ Σανόγκο αποκόμισαν τραυματισμούς από τον αγώνα με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό, ο πρώτος στο γόνατο και ο δεύτερος στον αστράγαλο. Αμφότεροι οι παίκτες υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι γλίτωσαν τα χειρότερα. Ο Αμερικανός γκαρντ και ο Ιβοριανός φόργουορντ – σέντερ ξεκίνησαν θεραπεία και η κατάστασή τους θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί την Τετάρτη 15/03 με μία απογευματινή προπόνηση.