Το… αντίο των ΚΑΕ και ΑΣ Άρης στον Σόλων

Συντάκτης: Share:

Στην θλίψη βυθίστηκε ο σύλλογος του Άρη από την απώλεια του θρυλικού, Σόλων.

ΚΑΕ Άρης και ΑΣ Άρης με ανακοινώσεις τους αποχαιρέτησαν την εμβληματική μορφή των «κιτρινόμαυρων»

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο του Σόλωνα Υψηλάντη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών.

Ο εκλιπών ήταν η «ψυχή» του ΑΡΗ για δεκαετίες. Με τεράστια προσφορά ως αθλητής αλλά και ως άοκνος εργάτης του συλλόγου. Όχι μόνο στη θρυλική «πόρτα» του «Κλεάνθης Βικελίδης» και του «Nick Galis Hall» στους αγώνες, αλλά καθημερινά, με ολοήμερη και αθόρυβη προσφορά σε ό,τι αφορούσε στον ΑΡΗ.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του μεγάλου Σόλωνα. Η προσφορά του στον σύλλογο θα μείνει ανεξίτηλη για πάντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ:

Η 3η Οκτωβρίου του 2022 είναι μέρα βαθιάς θλίψης και οδύνης για τον ΑΡΗ. Ο Σόλων Υψηλάντης, ο πιο πιστός «στρατιώτης» του συλλόγου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών.

Ο Σόλων Υψηλάντης υπηρέτησε τον ΑΡΗ ως αθλητής, αλλά και ως ακούραστος εργάτης για περισσότερα από 70 χρόνια. Υπήρξε ένας από τους καλύτερους δρομείς μεγάλων αποστάσεων, χαρίζοντας στον ΑΡΗ και την Ελλάδα πολλές διακρίσεις.

Από το 1970, οπότε και σταμάτησε την αθλητική σταδιοδρομία του, συνέχισε να προσφέρει στον ΑΡΗ καθημερινά και άοκνα. Μέχρι και τα τελευταία χρόνια της ζωής του, το «Κλεάνθης Βικελίδης» και το «Nick Galis Hall» ήταν τα «σπίτια» του. Ο θάνατός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια του συλλόγου. Η προσφορά του, όμως, έμεινε θα μείνει φάρος για πάμπολλες γενιές Αρειανών.

Σόλων, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!