Τόσα χρειάζεται ο Άρης για να κάνει μεταγραφές

Συντάκτης: Share:

Ο Άρης βρίσκεται σε αγωνιστικό αδιέξοδο καθώς μετά το πέρας 11 αγωνιστικών στην Basket League, βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος, με μόλις δύο νίκες.

Σίγουρα καιρός υπάρχει ακόμα για να μην μπει σε περιπέτειες, αλλά όσο περνάει ο χρόνος και δεν παίρνει τα θετικά αποτελέσματα η μπάλα γίνεται όλο και πιο …βαριά για τους καλαθοσφαιριστές του. Έτσι το σύνολο του …φωνάζει πως θέλει ενίσχυση, τουλάχιστον στην θέση του πλέι μέικερ και ίσως σε μία ή δύο ακόμα.

Φυσικά για να γίνει έστω μία προσθήκη πρέπει να έρθει η άρση του “ban” που έχει από την FIBA για οφειλές προς εφτά πρώην παίκτες του. Για να τα καταφέρει χρειάζεται ένα πολύ μεγάλο ποσό, αλλά ακόμα και με 250.000 ευρώ μπορεί να “τρέξει” κάποια από τα ζητήματα και με αυτό τον τρόπο να αναγκάσει την άλλη πλευρά (FIBA) να δείξει καλή θέληση. Όμως ενώ όλες οι υποθέσεις μένουν ανοιχτές τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα.

Πέρα όμως από τα χρήματα για το ban χρειάζονται και κάποια επιπλέον για καλαθοσφαιριστές που θα απομακρυνθούν και άλλα για να παρθούν άλλοι ή άλλος (έστω) στις θέσεις τους. Οπότε η …συσπείρωση είναι αναγκαία όσο ποτέ και πάνω απ’ όλα τα χρήματα ώστε να μην τρέχει και δεν φτάνει μέσα στο 2019…