«Έμπειροι οι παίκτες του Άρη, μπορούν να κάνουν ζημιές»

Συντάκτης: Share:

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (8/12, 17:30) την ΑΕΚ στο Nick Gallis Hall, με τον Αμερικανό της αθηναϊκής ομάδας, Μάλκολμ Γκρίφιν, να τονίζει ότι το σύνολο του Βαγγέλη Αγγέλου, διαθέτει έμπειρους παίκτες που μπρούν να προκαλέσουν… ζημιές.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του, στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας,

Επιστρέφουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής λόγω των εθνικών ομάδων. Προπονηθήκαμε σκληρά αυτές τις ημέρες παρά τις ελλείψεις που είχαμε στο ρόστερ, διότι αύριο αντιμετωπίζουμε έναν παραδοσιακά δύσκολο αντίπαλο, τον Άρη.

Μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο, αυτά τα ματς χαρακτηρίζονται ντέρμπι και πρέπει να τα αντιμετωπίζεις έτσι.

O Άρης εντός έδρας δεν έχει κερδίσει ακόμα αυτό θα επιδιώξει να κάνει το Σάββατο. Είναι μια ομάδα που θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Διαθέτει κάποιους έμπειρους παίκτες που μπορούν να προκαλέσουν ζημιές. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του κόουτς Μπάνκι. Να ελέγξουμε τον ρυθμό και να δείξουμε στον αντίπαλο μας από το πρώτο λεπτό, ότι εμείς είμαστε το αφεντικό της αναμέτρησης.

Σίγουρα τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε τον τελευταίο καιρό μας έχουν πάει πίσω, ωστόσο, ενωμένοι θα καταφέρουμε να επεκτείνουμε το σερί των νικών μας.

Να είστε όλοι καλά».