ΕΟΚ: Αποχώρησαν ομάδες από το κύπελλο Ελλάδας

Συντάκτης: Share:

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΕΟΚ γνωστοποίησε την αποχώρηση τριών ομάδων από το κύπελλο Ελλάδας.

Οι δύο από αυτές αφορούν τα ανδρικά τμήματα και είναι ο ΠΣ Ευκαρπίας και ο Δούκας, ενώ από τα γυναικεία τμήματα αποχωρεί η Λασσάνη Κοζάνης.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τη δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΓΣ Ιωαννίνων στον αγώνα ΠΣ Ευκαρπίας – ΑΓΣ Ιωαννίνων της 21/09/2022 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ με σκορ 20-0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στη 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Μετά τη δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΣΕ Δούκα στον αγώνα ΑΣΕ Δούκα – ΑΟ Αχαγιά 82 της 21/09/2022 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΟ Αχαγιά 82 με σκορ 20-0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στη 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΓΣΚ Λασσάνης Κοζάνης στον αγώνα ΑΣ Άρης Θεσ/νικης – ΓΣΚ Λασσάνης Κοζάνης της 21/09/2022 για την 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται με 20-0 υπέρ του Σωματείου ΑΣ Άρης Θεσ/νικης και προκρίνεται άνευ αγώνα στη Β’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.»