Γαλατσόπουλος: «Ενωμένοι με την ΕΟΚ θα πετύχουμε και θα διεκδικήσουμε περισσότερα»

Συντάκτης: Share:

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του Super Cup στάθηκε στην προσπάθεια που γίνεται μαζί με την ΕΟΚ για το αύριο του ελληνικού μπάσκετ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Καλησπέρα σε όλους. Είναι μεγάλη μου χαρά γιατί εδώ υπάρχουν φίλοι μου. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που σας καλωσορίζουμε στο Super Cup, στο όμορφο νησί της Ρόδου. Θα βραβεύσουμε και τους κορυφαίους της περσινής σεζόν. Η Ρόδος αξίζει να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις. Με τη σημερινή εκδήλωση τιμούμε τον Κολοσσό και το νησί για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ.

Με τη συνολική παρουσία του ο Κολοσσός έχει δείξει πως ανήκει στην Basket League. Το νησί της Ρόδου αγαπάει το μπάσκετ. Η Ρόδος δεν είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει πολλές μεγάλες διοργανώσεις μέχρι σήμερα. Μετά την καραντίνα είχαμε θέσει ως στόχο να υπάρξει μια διοργάνωση, η οποία θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος και θα ενισχύσει το μπάσκετ. Οι κορυφαίες ομάδες της Basket League θα προσφέρουν θέαμα, που πιστεύουμε ότι θα αφήσει ένα έντονο αποτύπωμα στη Ρόδο.

Παράλληλα, στο Super Cup κρίνεται ο πρώτος τίτλος και πιστεύουμε πως όλοι στην Ελλάδα θα μπουν σε ρυθμούς για το νέο πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα που θα είναι βελτιωμένο και από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Το πρώτο δείγμα γραφής θα το δούμε αύριο και πιστεύω πως οι φίλαθλοι θα αποζημιωθούν από το θέαμα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, τον νταμπλούχο Ελλάδας, όσους κέρδισαν ατομικές διακρίσεις και όλες τις ομάδες.

Το επαγγελματικό μπάσκετ μένει όρθιο και έστω και μετ’ εμποδίων κάνει βήματα προόδου. Το μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερο. Προχωρώντας ενωμένοι με την ΕΟΚ θα πετύχουμε περισσότερα και θα διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Ρόδου που μας βοήθησαν στο Super Cup. Ευχαριστούμε και την ΕΡΤ, το σπίτι το μπάσκετ. Ευχαριστούμε και τους συμπαίκτες μας, τους χορηγούς μας. Κλείνοντας, ευχαριστώ τον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Το μπάσκετ δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά κοινωνική προσφορά. Υγεία και καλή επιτυχία στις τέσσερις ομάδες. Αφιερώνω την εκδήλωση στον Γιώργο Κονδύλη».