«Ξεχωριστή βαρύτητα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Share:

Ο ΠΑΟΚ Mateco ταξιδεύει στην Πάτρα για τον αυριανό αγώνα με τον Προμηθέα, χωρίς τον Ζερμέιν Λοβ και τον Γιώργο Καμπερίδη, ωστόσο ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, τον θεωρεί πολύ επικίνδυνο και υπολογίσιμο αντίπαλο.

 

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καταρχάς είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη που πήραμε στην πρεμιέρα μέσα στο Περιστέρι. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και δυνατή έδρα, που πιστεύω πως λίγες ομάδες θα περάσουν αλώβητες από εκεί. Χαίρομαι που εμείς το καταφέραμε και ξεκινήσαμε με το δεξί, όπως και για το γεγονός ότι κατάφερα να συνεισφέρω στη νίκη αυτή.

Μέχρι τώρα είμαι πολύ χαρούμενος στον Προμηθέα, έχω καταφέρει να αναπτύξω πολύ καλή σχέση με όλα τα παιδιά, όπως και με τον προπονητή μου. Δουλεύω καθημερινά και θέλω να γίνομαι καλύτερος, ώστε να μπορώ να τον δικαιώνω και να βγάζω στο παρκέ όλα αυτά που περιμένει από έμενα, βοηθώντας παράλληλα και τους συμπαίκτες μου.

Αναφορικά με την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυτούμε από το αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και θεωρώ πως παρότι έχασε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και του Champions League αποτελεί έναν άκρως επικίνδυνο και υπολογίσιμο αντίπαλο, όπου πρέπει ο καθένας μας να δώσει το 100% για να πάρουμε τη νίκη.

Το παιχνίδι για εμάς έχει και μια ξεχωριστή βαρύτητα, καθώς είναι ο πρώτος αγώνας πρωταθλήματος μπροστά στο κοινό μας. Γνωρίζουμε πως ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης μας και μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και για αυτό τον θέλουμε αύριο (9/10) στο πλευρό μας, να μας στηρίξει και να μας δώσει επιπλέον ώθηση, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε το ματς».