Μαυροειδής: «Προερχόμαστε από μια σπουδαία νίκη, στόχος να συνεχίσουμε τις νίκες κόντρα στον Ηρακλή»

Συντάκτης: Share:

Στη μεγάλη νίκη που πέτυχε η ΑΕΚ κόντρα στη Στρασμπούρ στο Basketball Champions League στάθηκε ο Δημήτρης Μαυροειδής, τονίζοντας πως πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και κόντρα στον Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Προερχόμαστε από μία σπουδαία νίκη, την περασμένη Τρίτη, με αντίπαλο τη Στρασμπούρ στο Basketball Champions League. H νίκη αυτή μάς έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα στον όμιλο και μεγάλη ώθηση ενόψει της συνέχειας με τον τρόπο που ήρθε, καθώς αντιμετωπίζουμε πολλές απουσίες παικτών.

Αύριο, υποδεχόμαστε τον Ηρακλή για το Πρωτάθλημα και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις νίκες και εκεί. Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που προέρχεται από αλλαγή προπονητή και προσπαθεί να δείξει θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της.
Αν αντιμετωπίσουμε το αυριανό ματς όπως αυτό της Τρίτης νομίζω πως δεν θα έχουμε προβλήματα και θα έρθει μία νίκη που θα μας τονώσει κι άλλο το ηθικό ενόψει της δύσκολης εβδομάδας που έρχεται με τρία εκτός έδρας ματς, όταν και θα αναγκαστούμε να ταξιδέψουμε σχεδόν σε όλη την… Ευρώπη».