ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Τζόουνς, συνέχισε τη θεραπεία ο Γκρίφιν

Συντάκτης: Share:

Μετά από ένα διάστημα τουλάχιστον δέκα ημερών ο Μάρβιν Τζόουνς επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, αφήνοντας πίσω το θέμα του κορωνοϊού που τον είχε θέσει εκτός δράσης.

Ο Αμερικανός σέντερ συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης, δείχνοντας πως θα είναι στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη για το ματς του Σαββάτου στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα. Αντιθέτως, ο Μάλκολμ Γκρίφιν έμεινε ξανά εκτός ακολουθώντας θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο πόδι του.

 

Αναφέρει σχετικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την σημερινή προπόνηση, που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, λόγω του αγώνα της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

 

«Με βίντεο για την ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση τακτικής, συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αγώνα με τον Απόλλων Oscar, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 (17:00) στην Πάτρα.

 

Ο Μάρβιν Τζόουνς συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης, στο πλαίσιο της σταδιακής ενσωμάτωσής του στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν ακολούθησε θεραπευτικό πρόγραμμα, ενώ ο Τζος Κάρτερ αύριο το πρωί θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, τη διεύθυνση της οποίας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (2/12) περιλαμβάνει μία προπόνηση (17:00)».