Βραδιά των αστεριών του μπάσκετ: Τεράστια επιτυχία, παρουσία προσωπικοτήτων του μπάσκετ και 450 ατόμων!

Συντάκτης: Share:

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η “Βραδιά των αστεριών του μπάσκετ”, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και στο “Vergina Theatro”, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του τηλεοπτικού σταθμού “Βεργίνα”, αλλά και την υποστήριξη της HELEXPO-ΔΕΘ και του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, σε μια κατάμεστη αίθουσα 450 ατόμων.


Τιμήθηκαν προσωπικότητες του μπάσκετ, όπως οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Νίκος Βεζυρτζής, Άκης Μιχαηλίδης, Κώστας Χαίτογλου, Νίκος Μπουντούρης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Βασίλης Σκουντής, Σούλης Μαρκόπουλος, Χάρης Παπαγεωργίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Σάββας Λόρτος, Λάκης Τσάβας, Γιωργής Μπουσβάρος, αλλά και οι ομάδες Κ18 του ΠΑΟΚ και του Άρη με το μετάλλιο φιλίας για την απόφαση να ταξιδεύουν μαζί σε όλα τα εκτός έδρας τουρνουά, τη βράβευση των οποίων έκανε ο κ.Αριστείδης Καμπανός, πατέρας του Άλκη.
Η εκδήλωση έγινε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και στόχος είναι να γίνει θεσμός, ενώ οι βραβευθέντες έβαλαν τις υπογραφές τους σε μια μπάλα, η οποία θα βγει σε δημοπρασία από το Charity Idols και τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό, (Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου).
Παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Νίκος Πετρουλάκης και Γιώργος Τραπεζανίδης, ενώ παρέστησαν εν ενεργεία καλαθοσφαιριστές, πρώην διεθνείς καλαθοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, δημοσιογράφοι και ακαδημίες μπάσκετ της Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση μεταδόθηκε με Live streaming μέσω του Sfina.gr στο youtube και θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση στο πρόγραμμα της “Βεργίνας Τηλεόρασης”.