Διαψεύδει ο Όμιλος Παυλίδη για εμπλοκή του στην ΚΑΕ Πανιώνιος

Συντάκτης: Share:
Διαψεύδει ο Όμιλος Παυλίδη για εμπλοκή  του στην ΚΑΕ Πανιώνιος

Το όνομα του Χριστόφορου Παυλίδη ενεπλάκη σε σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την ΚΑΕ Πανιώνιος και την μετακόμιση της ομάδας στη Δράμα.

 

 

Ο επιχειρηματίας που έκανε τις διαπραγματεύσεις με τον μεγαλομέτοχο των «κυανέρυθρων» φέρεται να είναι ο Χριστόφορος Παυλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Παυλίδη.

Η εταιρεία με επίσημη ανακοίνωσή της, ωστόσο, διέψευσε τα όποια σενάρια, μετά και τις  πολλές αντιδράσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η διοίκηση του ομίλου “ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ” διαψεύδει τα δημοσιεύματα με βάση τα οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος, Χριστόφορος Παυλίδης, εμπλέκεται σε σενάρια συγχώνευσης της ομάδας του Πανιωνίου Ν. Σμύρνης με ομάδα της Δράμας.

Τα σχετικά δημοσιεύματα βρίθουν αναληθειών και υποβαθμίζουν την εμπορική φήμη του ομίλου επιχειρήσεων, η δε επίκληση του ονόματος του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι όλως καταχρηστική.

Ο όμιλος παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στην επενδυτική του στρατηγική, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τον αθλητικό χώρο.

Ως εκ τούτου δεν υπήρξε ποτέ καμία προσέγγιση παραγόντων του Πανιωνίου Ν. Σμύρνης. Παρακαλούμε να παύσουν άμεσα οι ανεύθυνες διαδόσεις και ο δυσφημιστικός δημόσιος διάλογος που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σεβόμαστε το χώρο του αθλητισμού και θεωρούμε ανάρμοστη πρακτική τον ερεθισμό της κοινή γνώμης με ψευδείς ειδήσεις.

Με εκτίμηση, Όμιλος “ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ”».

Scroll Up