Δρακόπουλος: “Στη Λάρισα θα παίζουμε σαν να είμαστε στο Ιβανώφειο”

Συντάκτης: Share:
Δρακόπουλος: "Στη Λάρισα θα παίζουμε σαν να είμαστε στο Ιβανώφειο"

Η πορεία του μπασκετικού Ηρακλή στο πρωτάθλημα είναι πολύ καλή και ο κόσμος είνμαι ενθουσιασμένος, γι αυτό και έκανε δυο απανωτά sold Out με Άρη και Ρέθυμνο εντός έδρας…

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Δρακόπουλος, μίλησε στον FOCUS 103,6 και μεταξύ άλλων, τόνισε:

-“Δεν είμαστε ευχαριστημένοι μόνο για το Sold Out, αλλά κυρίως για την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί μας στα δυο παιχνίδια, χωρίς επεισόδια, χωρίς εντάσεις. Αυτό μας ικανοποίησε περισσότερο από όλα”.

-“Στη Λάρισα, το Σάββατο θα παίζουμε σα να αγωνιζόμαστε στο Ιβανώφειο, παρά το γεγονός ότι απαγορεύονται οι οργανωμένες μετακινήσεις, το γήπεδο θα είναι κυανόλευκο από τους δικούς μας φιλάθλους, είμαι βέβαιος γι αυτό”.

-“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα και κυρίως από τον χαρακτήρα των παικτών που αποκτήσαμε. Είναι πολύ καλά παιδιά και οι σωστές επιλογές καταγράφονται στο ενεργητικό του προπονητή μας. Ο κ. Καστρίτης έκανε όλες τις επιλογές, αυτός έφερε όλους τους παίκτες. Κάποιοι μάλιστα δεν έχουν δείξει ούτε το 50% των δυνατοτήτων τους”.

-“Βάλαμε κάποιες πολυθρόνες μέσα στο γήπεδο και εκεί κάθονται κάποιοι άνθρωποι που πλήρωσαν παραπάνω χρήματα για να δουν τον αγώνα πίσω από το ένα καλάθι, αλλά μέσ αστον αγωνιστικό χώρο. Είναι άλλη η αίσθηση όταν κάθεσαι εκεί και θα μπουν άλλες 5-6 πολυθρόνες εκεί”.

-“Οι χηρηγίες είναι ακόμη πίσω, θα κλείσουμε μία από Αθήνα και μία από τη Μακεδονία μέσα στην εβδομάδα”.

“Ο Κώστας Χαϊτογλου είναι ιστορικός ηγέτης του Ηρακλή και βοηθάει την ομάδα με τον καλό του λόγο”.

 

 

Scroll Up