Στη Σταυρούπολη ο Κακαρούδης

Συντάκτης: Share:

Μετά από μια μακρά παρουσία στην Α1, μεταξύ άλλων πέρασε από Άρη, ΠΑΟΚ και Ηρακλή, ο Κώστας Κακαρούδης συνεχίζει το μπάσκετ στα 37 του χρόνια, στη  Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

 

Στη δήλωση του, ο πολύπειρος φόργουορντ τόνισε:

«Με μεγάλη χαρά επιστρέφω εκεί από όπου ξεκίνησα. Από τη στιγμή που οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις εκτός μπάσκετ, δε μου επιτρέπουν να ακολουθήσω το πρόγραμμα της Α1, όταν δέχτηκα το τηλεφώνημα για να βοηθήσω την ομάδα της Σταυρούπολης στο επερχόμενο πρωτάθλημα από τον Χεμπεκίδη Αλέξανδρο, με τον οποίο προ υπήρξαμε συμπαίκτες στο ξεκίνημα μας και γνωρίζοντας ότι προπονητής είναι ο Παναγιώτης Αμοιρίδης, δεν σκέφτηκα πολύ να απαντήσω θετικά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία πρωτίστως και πολλές νίκες με όμορφο μπάσκετ».

 

Ο πρόεδρος της Σταυρούπολης Αλέξανδρος Χεμπεκίδη σημείωσε: «Ο Κώστας εκτός από φίλος, τεράστιος παίκτης και άψογος επαγγελματίας, είναι πρότυπο για την ομάδα μας και υπόδειγμα για τα νεότερα παιδιά της περιοχής. Είμαι απεριόριστα ευτυχισμένος για αυτήν την συνεργασία και ανυπομονούμε να τον θαυμάσουμε στο παρκέ».