Εθνική ομάδα: Γενική είσοδος 10 ευρώ στο Ελλάδα – Τουρκία

Συντάκτης: Share:

Η Εθνική ομάδα υποδέχεται την Τουρκία την προσεχή Παρασκευή 25/2 στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και η ΕΟΚ ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

Η Εθνική ομάδα πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας την πρώτη προπόνηση στα Άνω Λιόσια ενόψει των δύο αγώνων με την Τουρκία (25/2 εντός, 28/2 εκτός) στο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου και η Ομοσπονδία ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων, ανακοινώνοντας πως η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ.

 

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

«Η Εθνική Ανδρών είναι έτοιμη να πατήσει ξανά παρκέ! Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων υποδέχεται την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου (18.00) την Τουρκία σε έναν αγώνα σημαντικό για την πορεία της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Το «παράθυρο» ανοίγει και εσείς μπορείτε να γίνεται ο έκτος παίκτης που χρειάζεται η ελληνική ομάδα για να φτάσει στη νίκη.

Κλείστε τη δική σας θέση δίπλα της, στο πλευρό των Ελλήνων διεθνών μέσω της ticketmaster, από την άνεση του σπιτιού με ένα κλικ ΕΔΩ. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ και η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει από σήμερα».