Μια «ανάσα» από την Εθνική ο Ρικ Πιτίνο!

Συντάκτης: Share:
Μια «ανάσα» από την Εθνική ο Ρικ Πιτίνο!

Στην αποκάλυψη ότι ο μέχρι πρότινος προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει τα «ηνία» του πάγκου στην Εθνική Ελλάδος προέβη ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM», ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι ο Αμερικανός κόουτς δέχεται το πόστο αυτό έχοντας ως δεύτερη προτεραιότητα, μάλιστα, το οικονομικό σκέλος.

 «Από ό,τι έχω την εντύπωση ο άνθρωπος έρχεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Δεν έχει βάλει σε προτεραιότητα τις απολαβές του. Δεν έχω συμφωνήσει με κανέναν, αλλά είμαι σίγουρος πως θα συμφωνήσουμε. Πολύ σύντομα θα συναντηθούμε. Δεν πιστεύω ότι θα χαλάσει η συγκεκριμένη υπόθεση», ήταν τα λόγια του κ. Βασιλακόπουλου για τον κατά τα φαινόμενα διάδοχο του Θανάση Σκουρτόπουλου στο «τιμόνι» της Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, σύμφωνα με πηγές από την Αθήνα, ο 67χρονος προπονητής διατίθεται να εργαστεί αφιλοκερδώς, αν και εφόσον, τα βρει σε όλα με την Ομοσπονδία και προχωρήσει η μεταξύ τους συνεργασία!

Scroll Up